Избрани продукти за Юли и Август


1. Спрей за тяло на Garnier - InvisiCool - този път леко се разочаровах. Определено решава проблемите с изпотяването, но съвсем не е вярно, че не оставя бели петна. Може да е съвсем леко, но ги има. А да не говорим ако напръскате обилно - тогава се наслоява и целите ще побелеете.
2. Измиващ гел за лице на Neutrogena с грейпфрут - радост за кожата ми! Гелът е нежен, почиства несъвършенствата и е истинска благодат срещу борбата с черните точки. Почти не образува пяна, но ароматът му е божествен. Трудно ще се откажа от него = )

3. Vichy NormaDerm 3 in 1 - изпълнява функцията на гел, ексфолиант и маска. Подходящ е за смесена и чувствителна кожа. Чудесно се справя с матирането на кожата и почиства порите в дълбочина. Не съдържа парабени и алкохол и успокоява кожата.
4. Крем за коса на Oriflame - пристрастена съм! Предпазва косата от топлинната обработка, на която я подлагам и ужасното влияние на слънцето върху нея. Ползвам го вместо кристали, тъй като от кристалите косата се омазнява в пъти по-лесно, а така нямам този проблем. Прави я мека, защитена, че даже и лесна за разресване, а като бонус и придава приятен нежен аромат.
5. Масло за тяло на The BodyShop - има ли какво още да се каже за този разкош! Всичко, което имам да кажа е написано точно тук. Единствената разлика е в аромата.
6. и 7. Лаковете на Kiko - страхотни и свежи цветове, плътни и покривни. Обичам жълтото и зелено, и ми личи! А още повече обичам да ми е цветно!
8. и 9. Сенки на Kiko - качеството си е качество. Отново наситени цветове, изключително лесни за нанасяне. Лятната им колекция е повече от страхотна, но тъй като рядко ползвам подобен тип продукти се сдържах и си взех само 2 цвята. За още по-наситени и дълготрайни цветове препоръчвам да използвате основа за сенки, защото без нея не мога да ви гарантирам повече от 3 часа с перфектен грим. Всяка кутийка се продава отделно, а ако решите можете да ги съберете и в специално предназначена за това палитра.
10. Сенки на Deliplus - никога не съм ползвала по-страхотни матови сенки! За тях не е нужно нищо друго освен апликатор, за да ги нанесете. Цветът е наситен до пресищане и изключително дълготраен без основа. Само леко се ядосвам, че не си взех и друг цвят, а се спрях на аква нюанса. Опаковката е пластмасова и изключително стабилна, удобна при пътуване. Ако ви попаднат случайно - не ги пропускайте!
11. Крем за лице на L'oreal Paris Skin Perfection - наистина е чудесен. Подходящ е за комбинирана и склонна към омазняване кожа. Предпазва я от вредното влияние на слънцето и вятъра. Изключително лек и приятен за нанасяне, хидратира и освежава вида на кожата. Предотвратява появата на първите фини бръчици. Препоръчва се за ползване след 20 годишна възраст.
12. Масло за устни на Nivea - не останах особено впечатлена. Аромата е приятен, омекотява устните, но не ми хареса бледорозовия нюанс, в който се оцветяват устните ми. Предпочитам безцветните балсами.
13. Спирала L'oreal Paris Miss Manga - тя определено спечели заслужено място в козметичния ми несесер. Ползвам я отдавна, а подробни впечатления можете да откриете тук.
14. Спирала Scandal eyes na Rimmel - чак пък скандални... Ползвала съм друга от същата линия и бях много доволна, а тази си я взех само, за да изпробвам извитата и четка. Някак си апатична оставам към нея. Нанася се лесно, не се рони, но нищо кой знае колко впечатляващо.

Това са продуктите, на които се радвам в момента (или поне на повечето от тях :Д). Четейки това, имайте в предвид, че пиша само и единствено лични впечатления от продуктите. Вероятно е вие самите да имате различни мнения според вашите специфики и предпочитания. Това беше от мен! Усмихвайте се и се забавлявайте! Лятото все още не е свършило = )

2 коментара: