Да убием пъпките за една нощ? Мисията възможна!

Здравейте, мили дами! Предполагам, че повечето от вас, също като мен, в даден момент са имали проблеми с кожата. Без значение дали в пубертета, когато хормоните бушуват, а кожата на лицето е истински ад, или по-късно, почти на всяко момиче и жена се случва да се пори с подобни неприятности, а именно пъпките.

Не крия, че в тийн годините имах изключително проблемна кожа, с която, за щастие, успях да се справя. Години по-късно, все още се случва от време на време да се появи някоя досадна зачервена пъпка, която да ме побърква. Още в гимназията опитах какво ли не от всички продукти, предлагащи се на пазара срещу акне и подобни проблеми.  Ако по-рано бях открила този продукт, щях да си спестя много главоболия, а именно Advantage spot control gel на Clean&Clear.


С ръка на сърцето мога да кажа, че тази малка опаковка е истинско спасение. Гелът е изключително ефективен и бързо действащ и ако следвате указанията, то не е невъзможно да се преборите с проблемите по лицето си само за вечер. Процедурата е съвсем проста. На добре почистено лице нанасяте малко количество от гела върху зоната, която искате да третирате. Препоръчително е да се ползва само вечер, тъй като третираната област се зачервява значително и изсъхва много, което от друга страна задължава сутрешното нанасяне на крем за лице.

Самият гел има стандартна текстура, не много гъста и почти прозрачна. Ароматът му е свеж и приятен, точно като на крем за лице. Както вече споменах, бързо изсушава третираната зона и по този начин предотварятва развитието и унищожава несъвършенствата. Ако това не се случи за една вечер (макар че в моя случай е нужно само едно или максимум две нанасяния), на следващата опитайте отново и така докато не постигнете желания резултат, което наистина ще стане учудващо бързо. Пише също, че предотвратява появата на нови пъпчици в същата зона, но до момента не съм се убедила в такова нещо.

Ако не сте срещали Advantage spot control gel на Clean&Clear, не означава, че не можете да се сдобиете с това 15-милилитрово чудо. Можете да го поръчате от няколко сайта, сред които Amazon, Ebay и други подобни. Цената е около 10 лева, 4 паунда или 5 долара, като в Ebay често можете да попаднете на продукт с безплатна доставка, което е бонус, тъй като самият транспорт може да ви струва колкото или дори повече от самия продукт.



Надявам се да съм ви била полезна. Споделете и вашия опит в борбата с проблемата кожа. И тъй като отново се завръщам тук и смятам да публикувам поне по един текст на седмица, приемам предложения за нещата, които ви интересуват и които ви биха били интересни и полезни да прочетете. До нови срещи! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар